Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟ ΜΑΣΑΖ??????


Ακριβά πλήρωσε το αισθησιακό μασάζ ένας 56χρονος

Ακριβά πλήρωσε την επιθυμία του να απολαύσει ένα αισθησιακό μασάζ από δύο καλλίγραμμες αλλοδαπές ένας 56χρονος αγρότης στην Ορεστιάδα. Ο μοναχικός άνδρας που είχε μάθει για τις «υπηρεσίες» των δύο νεαρών γυναικών, τις κάλεσε στο σπίτι του, χωρίς να γνωρίζει τις πραγματικές τους...




προθέσεις. Ετσι, απόλαυσε μεν το μασάζ, αλλά στο τέλος του βγήκε ξινό όταν διαπίστωσε ότι το πλήρωσε πολύ ακριβά...

Ο 56χρονος, μόλις αντίκρισε τις δύο κοπέλες, 18 και 19 ετών από τη Βουλγαρία, μαγεύτηκε από την ομορφιά τους και αμέσως τους ζήτησε να του κάνουν μασάζ προκειμένου να χαλαρώσει. 

Οι δύο καλλονές έγδυσαν τον πελάτη τους και άρχισαν να του προσφέρουν στιγμές απόλυτης χαλάρωσης για περισσότερο από μία ώρα. Οταν τελείωσαν, ο άντρας τούς έδωσε το ποσό των 50 ευρώ για τις υπηρεσίες τους και μάλιστα τους είπε να το επαναλάβουν σύντομα καθώς είχε μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τα μαγικά τους χέρια. 

Οι αλλοδαπές πήραν τα χρήματα και έφυγαν. Λίγη ώρα αργότερα όμως, ο 56χρονος αντελήφθη ότι από την τσέπη του παντελονιού του είχαν κάνει φτερά 400 ευρώ. Ετσι κατάλαβε ότι την ώρα που η 19χρονη τον χαλάρωνε, η φίλη της τον έκλεβε. Αμέσως ο αγρότης ειδοποίησε την Ασφάλεια, άνδρες της οποίας ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δύο γυναικών. 

Τελικά, οι Βουλγάρες εντοπίστηκαν προτού περάσουν τα σύνορα στο Ορμένιο και υποβλήθηκαν σε σωματική έρευνα. Πάνω τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα χρήματα που είχαν αφαιρέσει από τον αγρότη. Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου