Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

AΑΛΙΜΟΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Με θέματα εκτός ημερησίας άρχισε η συνεδρίαση του Δ.Σ και η ερώτηση του Νίκου Τσαμπαρλή ήταν για την λογοθεραπεία στου παιδικούς σταθμούς. Πως είναι δυνατό από 179 νήπια το 32 % των ελεγχόμενων παιδιών από τους ειδικούς να είναι φυσιολογικά και τα υπόλοιπα να θέλουν τον λογοθεραπευτή τους. Τι νερό πίνουμε εδώ στον Άλιμο και τα παιδιά μας έχουν πρόβλημα; κατέληξε.

Όσο για τις ελιές στην Καλαμακίου, μπήκε ο εργολάβος και τις ξήλωσε όλες δεν υπάρχει καμία πλέον στην Καλαμακίου. Θα μπουν όμως απάντησε ο Δήμαρχος πεύκα, και και πλάκες στο οδόστρωμα, ενώ το έργο δεν το πληρώνει ο Δήμος. Άλλοι το πληρώνουν…

Και άλλο Μολ στην περιοχή. Αυτό είναι ανέγερση «Κοντέλλη» του γνωστού με τα αυτοκίνητα. Θα αναγερθεί στους Τράχωνες δίπλα στην περιοχή που βρίσκεται η «Καρεντα» και αν έχει βγει η άδεια ρώτησε ο κ. Τσαμπαρλης το Δήμαρχο όπως και με το θέμα της Αρχαιολογίας;

Προσλήψεις

Χωρίς διαφάνεια η προκήρυξη για συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου για καθαριότητα στους παιδικούς σταθμούς κατήγγειλε ο κ Αλεξόπουλος με προνομιακή ενημέρωση σε ορισμένους. Δεν το παραδέχθηκε όμως αυτό ο αντίστοιχος Αντιδήμαρχος και δήλωσε ότι όλα είναι νόμιμα σύμφωνα με τις διατάξεις.

Οικονομικά

Αν θα πληρωθούν οι υπάλληλοι τους παιδικούς σταθμούς ρώτησε ο Δουρίδας και τον διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος ότι ήδη άρχισαν οι πληρωμές τους.

Με σκουπίδια γέμισε ο Άλιμος είπε ο κ. Τσάγκαρης, και του απάντησε ο Δήμαρχος ότι πράγματι είναι δύσκολη η κατάσταση διότι δεν έχουν που να τα πάνε άλλα και ότι θα αναγκασθεί ο Δήμος να πάρει ιδιωτικά φορτηγά για να καθαρίσει η πόλη. Όσο για την Καλαμακίου με 500 πεύκα και πλάκες είπε όταν θα τελειώσει ο δρόμος θα είναι έτοιμος για να τον χαίρεται ο Αλιμιώτης.

Το Μολ

Σχετικά με το Πολυκατάστημα στους Τράχωνες, έχουμε κάνει έγγραφα στην πολεοδομία να μας απαντήσει για τις χρήσεις που θέλουν, την άδεια και την μορφή του κτίσματος απάντησε ο Δήμαρχος στην ερώτηση του κ. Τσαμπαρλή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου