Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Παραπολιτικά


Ακατάλληλος ο χώρος συνεδριάσεων του Δ.Σ

Εξακολουθούν να παραμένουν οι συνεδριάσεις του Δ.Σ στον διαμορφωμένο χώρο κάτω από το Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης, όπου γίνονταν οι συνεδριάσεις της Αργυρούπολης πριν της συνένωση τους με το Ελληνικό.


Ο χώρος είναι πλέον ανεπαρκής για τον διευρυμένο Δημ. Συμβούλιο των δύο πρώην Δήμων. Παρ’ όλες τις συζητήσεις από την Διοίκηση του Δήμου για μεταφορά στο διαμορφωμένο και μεγαλύτερο χώρο στο Ελληνικό, η Αντιπολίτευση δεν δέχεται την μεταφορά ακολουθώντας το γράμμα του Νόμου του Καλλικράτη που ορίζει ως τόπο συμβουλίων τον μεγαλύτερο Δήμο των συγχωνευμένων .


Αυτή βέβαια η «Ελληνική άποψη» για την πιστή εφαρμογή των Νόμων του Κράτους!!! « και η μη παρέλκυση από τη πιστή εφαρμογή, εφόσον ήδη υπάρχει διαμορφωμένος κατάλληλος χώρος», ταλαιπωρεί του κατοίκους που παρακολουθούν τα συμβούλια, τους εκδότες- δημοσιογράφους που επιθυμούν να διευκολύνονται να κάνουν την δουλειά τους σε κατάλληλες συνθήκες και όχι όρθιοι, και βέβαια επηρεάζει λόγω της στενότητας και την σωστή λειτουργία του Δ.Σ.


Η κεραία.


Η κεραία κινητής τηλεφωνίας, που ήταν παράνομη στην οδό Θήρας και την οποία είχαν καταγγείλει οι κάτοικοι επιτέλους κατέβηκε από το «βάθρο της» και ξηλώθηκε από τον Δήμο.


Ο κάτοικος που είχε μαζί με άλλους καταγγείλει την ύπαρξη της από το έτος 2004, όπως είπε και ο πρώην Δήμαρχος

κ. Τσαπαρλής, ευχαρίστησε αυτοπροσώπως το Δ.Σ για το κατέβασμα της, ενώ ο κ. Πασβαντίδης έδωσε συγχαρητήρια στον πολίτη, γιατί για πρώτη φορά είδε να ευχαριστεί πολίτης ένα δημόσιο Όργανο μετά το τέλος του αιτήματος του.


Μειώσεις στα Δημοτικά τέλη προβλέπει ο Προϋπολογισμός του 2011 στα καταστήματα και επιχειρήσεις, ενώ η Αντιπολίτευση ισχυρίσθηκε ότι και στις οικίες πρέπει να μειωθεί επιπλέον


Στα βίντεο παρακολουθείστε τα θέματα που συζητήθηκαν και τα δημοτικά τέλη.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου